Flasteri B.E.Well

Osjećate konstantan stres, umor i anksioznost, a ne želite da koristite lijekove?
Nervozni ste i muči Vas nesanica?

1x paket flastera 60,00KM
2x paketa flastera 110,00KM 120,00KM
3x paketa flastera 150,00KM 180,00KM

Besplatna dostava i plaćanje pouzećem....

Evo kako će Vam B.E.Well flasteri sa frekvencijama pomoći

Stresne situacije koje izazivaju nesanicu i anksioznost manje će uticati na kvalitet našeg života ukoliko koristimo B.E.Well flastere sa frekvencijama diskretne energije. U daljem tekstu pročitajte kako oni to rade.

Anksioznost i stres su prirodna reakcija našeg organizma na brz tempo i brojne izazove savremenog života. Tako B.E.Well flasteri sa frekvencijama diskretne energije na potpuno prirodan način umanjuju anksioznost i stres, poboljšavaju spavanje i popravljaju raspoloženje. Omogućavaju nam da nesmetano funkcionišemo jer imamo dovoljno energije i koncentracije za sve naše obaveze.

B.E.Well flasteri sa frekvencijama:

  • Podržavaju normalno djelovanje nervnog sistema, 
  • Podižu nivo energije i smanjuju stres, 
  • Poboljšavaju raspoloženje i umanjuju anksioznost, 
  • Poboljšavaju san i umanjuju nesanicu, 
  • Omogućavaju dovoljno energije za sve vaše dnevne aktivnosti.

5 FLASTERA
5 NEDJELJA UPOTREBE

BEZ NUSPOJAVA I
HEMIJSKIH SASTOJAKA

POGODNI ZA
SVE UZRASTE

Kako B.E.Well flasteri sa frekvencijama funkcionišu

Kada dođu u kontakt s ljudskom kožom, B.E.Well flasteri uspostavljaju prirodnu frekvenciju nervnog sistema našeg organizma, vraćaju mu diskretnu energiju i narušenu harmoniju. Tako smanjuju stres i anksioznost, vraćaju nam dobro raspoloženje i energiju, a naše spavanje postaje kvalitetnije.

Kvantna medicina polazi od otkrića da apsolutno sve ima frekvenciju i da svaka ćelija našeg tijela ima svoju idealnu, zdravu frekvenciju. Ti zdravi talasi, tj. frekvencije, stvaraju tačno određenu količinu energije koju posjeduje zdrav ljudski organizam. Usljed različitih faktora (stresa, zagađenja..) mijenja se i frekvencija među ćelijama, narušava naša energija i nastaje poremećaj u organizmu.

Zbog toga koristimo flastere sa frekvencijama B.E.Well američke kompanije Tuning Element. Oni uspostavljaju energetsku ravnotežu u čovjekovom tijelu i štite nas od bolesti.

B.E.Well flasteri sa frekvencijama su silikonski flasteri u koje su utisnute prirodne frekvencije koje stvaraju tačno određenu (diskretnu) energiju, koliku inače treba da ima zdrav ljudski organizam.   

100%
PRIRODNA FREKVENCIJA

JEDNOSTAVNO SE LIJEPI
NA KOŽU

TRAJE
4-7 DANA

Vodootporan
i bez mirisa

Kako koristiti B.E.Well flastere sa frekvencijama

B.E.Well flasteri sa frekvencijama su veoma jednostavni za upotrebu. Lijepe se na kožu jednostavno poput dječje tetovaže.

  1. Skinete providnu foliju, nalijepite flaster na izabrano mjesto na koži,
  2. nakvasite površinu laganim tapkanjem vlažnom maramicom i
  3. nakon 30 sekundi lagano skinete površinski dio. 

Pogledajte kako je to jednostavno na našem YouTube kanalu.  

Flasteri su vodootporni, traju do 7 dana. Nemaju nikakve nuspojave i pogodni su za sve uzraste. 

Detaljno uputstvo dobijate u pakovanju flastera.

1x paket flastera 60,00KM
2x paketa flastera 110,00KM 120,00KM
3x paketa flastera 150,00KM 180,00KM

I besplatna dostava…

Gdje lijepiti flastere

Opšti umor i iscrpljenost, bolji san

Flaster nalijepite na područje stomaka dva prsta ispod pupka (akupunkturna tačka CV6) ili na leđima između lopatica. Takođe, flaster odlično djeluje na meridijan pluća (tačka LU1), na području timusa (tačka CV17), na jastučićima tabana (tačka KI1) i na stopalu na “mjestu besmrtnosti” (ST36).  

Nervoza i napadi panike, anksioznost

Zalijepite flaster na područje stomaka, dva prsta ispod pupka (akupunkturna tačka CV6) ili na leđima između lopatica. 

Dužav putovanja i interkontinentalni letovi

Na dužim putovanjima (automobilom, vozom, avionom) ili usljed “jet-leg-a”, preporučuje se upotreba flastera B.E.Well dan prije putovanja na područje stomaka, dva prsta ispod pupka i / ili na jastučiće stopala na meridijansku tačku KI1. 

Mentalni napori: učenje, matura, ispiti

Da biste olakšali učenje i pamćenje, bolju i dužu koncentraciju, nalijepite dva do tri B.E.Well flastera duž kičmenog stuba (između lopatica, u sredini i / ili na krsni dio) na akupunkturne tačke GV11, GV8 i GV4. 

Mišljenja korisnika

Kombinovanje s drugim flasterima

Kombinacijom različitih flastera sa frekvencijama postiže se još bolja efikasnost, tako da je istovremena upotreba flastera B.E.Well, Recovery ili Harmony veoma preporučljiva. 

Ako Vas interesuju i druge vrste flastera sa frekvencijama, pogledajte više na našim stranicama: Harmony ili Recovery.

Često postavljena pitanja

Ko može koristiti B.E.Well flastere sa frekvencijama?
B.E.Well flasteri sa frekvencijama su prikladni za sve uzraste, pa čak i za djecu stariju od 6 mjeseci. Mogu ih koristiti i trudnice.
Mogu li koristiti B.E.Well flastere ako uzimam lijekove?
B.E.Well flasteri se mogu kombinovati zajedno sa lijekovima, magnetnom rezonancom i bilo kojom drugom terapijom, jer nemaju kontraindikacije.
Da li B.E.Well flasteri imaju nuspojave?
B.E.Well flasteri, kao i flasteri Harmony i Recovery, nemaju nuspojave, jer flasteri ne sadrže hemijske sastojke ili biljne ekstrakte.
Gdje mogu zalijepiti B.E.Well flastere?
B.E.Well flasteri se mogu lijepiti bilo gdje na tijelo. Međutim, preporučuje se nanošenje na akupunkturne tačke. Najčešće se nanose duž kičmenog stuba, na stomak (dva prsta ispod pupka), te na ruku sa unutrašnje strane blizu ručnog zgloba.
Koliko flastera mogu zalijepiti istovremeno?
Mogu se zalijepiti 3 flastera B.E.Well istovremeno. Takođe, mogu se kombinovati sa flasterima Harmony i Recovery.
Koliko dugo djeluje jedan flaster B.E.Well?
B.E.Well flaster ostaje na koži i djeluje u prosjeku od 4 do 7 dana, a frekvencije imaju produžen učinak čak i nakon uklanjanja flastera. Flaster će se sam ukloniti, ali ako ga želite ukloniti ranije, upotrebite sapun i ulje.
Koliko dugo ih mogu koristiti?
Dužina korištenja flastera zavisi od vašeg cilja. Preporučuje se korištenje najmanje mjesec dana. Mogu se koristiti preventivno. Možete ih prestati koristiti u bilo kod trenutku.
Kako mogu znati da li 'rade'?
Svaka osoba je različita, pa je i vrijeme početka djelovanja različito. Međutim, uglavnom ubrzo nakon nanošenja flastera, ljudi nam se jave da se bolje osjećaju, da im se popravilo raspoloženje, da imaju više energije, da im je koncentracija bolja, san poboljšao…

OSTANITE U KONTAKTU SA BIOFIELD CARE BIH

Prijavite se na newsletter! Dobijaćete korisne informacije o našim proizvodima, sniženjima i posebnim popustima, kao i o raznim savjetima za zdrav način života!