Flasteri Harmony

Imate bolnu ili neredovnu menstruaciju, a ne želite da koristite lijekove? Muče Vas simptomi menopauze i hoćete da ih se riješite na prirodan način?

1x paket flastera 60,00KM
2x paketa flastera 110,00KM 120,00KM
3x paketa flastera 150,00KM 180,00KM

Besplatna dostava i plaćanje pouzećem...

Evo kako će Vam Harmony flasteri sa frekvencijama pomoći 

Svakodnevni stres, izazvan brzim tempom i svakodnevnim izazovima savremenog života, djeluje na kompletan organizam, pa i hormone. Hormoni u velikoj mjeri utiču na naša osjećanja, postupke i odnose s drugim ljudima. Često i važne životne odluke donosimo pod uticajem hormona, pa možemo pogriješiti.  Zato je hormonska ravnoteža ključ dobrog raspoloženja, zdravlja i redovnih menstrualnih ciklusa. 

Ako patite od bolnih ili neredovnih menstruacija, isprobajte Harmony flastere sa frekvencijama koji sadrže jedinstvenu kombinaciju frekvencija za podršku, uspostavljanje i održavanje hormonske ravnoteže. Brojne korisnice širom Evrope i Amerike imaju pozitivna iskustva vezana za sljedeće probleme:

  •  Neredovna menstruacija, 
  •  PMS, 
  •  Menstrualna bol, 
  •  Tegobe u periodu ovulacije, 
  •  Problemi u menopauzi, 
  •  Policistični jajnici i endometrioza, 
  •  Promjene raspoloženja, 
  •  “Val vrućine” u menopauzi.

5 FLASTERA
5 NEDJELJA UPOTREBE

BEZ NUSPOJAVA I
HEMIJSKIH SASTOJAKA

POGODNI ZA ŽENE I
DJEVOJKE PREKO 15 GODINA

Kako Harmony flasteri sa frekvencijama funkcionišu

Harmony flasteri sa frekvencijama su silikonski flasteri u koje su utisnute prirodne frekvencije koje stvaraju tačno određenu (diskretnu) energiju koliku inače treba da ima ljudski organizam. Niska elektromagnetna frekvencija uspostavlja energetsku i hormonsku ravnotežu i omogućava tijelu da funkcioniše bez smetnji.   

Flasteri su zasnovani na naučnim dostignućima kvantne fizike koja kaže da svaki organizam posjeduje elektromagnetne talase koji imaju tačno određene frekvencije. Ovi talasi se prostiru kao čestice, u malim energijskim paketima koji se nazivaju kvanti pa otuda i naziv kvantna fizika.  

Kvantna medicina polazi od otkrića da apsolutno sve ima frekvenciju i da svaka ćelija našeg tijela ima svoju idealnu, zdravu frekvenciju. Ti zdravi talasi, tj. frekvencije, stvaraju tačno određenu količinu energije koju posjeduje zdrav ljudski organizam. Usljed različitih faktora mijenja se i frekvencija među ćelijama, narušava potrebna energija i nastaje poremećaj u organizmu.

Kada dođu u kontakt s ljudskom kožom, flasteri Harmony uspostavljaju prirodne frekvencije na ćelijskom nivou našeg organizma, vraćaju energiju i uspostavljaju hormonsku ravnotežu.

100%
PRIRODNA FREKVENCIJA

JEDNOSTAVNO SE LIJEPI
NA KOŽU

TRAJE
4-7 DANA

Vodootporan
i bez mirisa

Kako koristiti Harmony flastere sa frekvencijama

Harmony flasteri sa frekvencijama su veoma jednostavni za upotrebu. Lijepe se na kožu jednostavno poput dječje tetovaže. Skinete providnu foliju, nalijepite flaster na izabrano mjesto na koži, nakvasite površinu laganim tapkanjem vlažnom maramicom i nakon 30 sekundi lagano skinete površinski dio.

Pogledajte kako je to jednostavno na našem YouTube kanalu.  

Flaster je vodootporan, traje do 7 dana. Nema nikakve nuspojave i pogodan je za sve uzraste. 

Detaljno uputstvo dobijate u pakovanju flastera.

1x paket flastera 60,00KM
2x paketa flastera 110,00KM 120,00KM
3x paketa flastera 150,00KM 180,00KM

I besplatna dostava….

Gdje lijepiti flastere

Hormonska neravnoteža (problemi sa kožom, težinom, upale, promjene raspoloženja…)

Zalijepite flaster Harmony na akupunkturnu tačku slezena 6 (SP6), koja se nalazi na unutršnjoj strani noge, četiri prsta iznad članka. Nalijepite ih na obje noge istovremeno i mijenjajte ih svakih 4 do 7 dana. Preporučuje se da se flaster Harmony koristi više mjeseci. 

PMS (anksioznost, malaksalost, nadimanje…) i bolna menstruacija

U slučaju predmenstrualnog sindroma, nalijepite flaster Harmony na kožu u području jajnika (ili oba jajnika) i/ili materice, u zavisnosti od toga gdje su simptomi najprisutniji. U slučaju nadimanja i grčeva, zalijepite flaster na predio materice, a u slučaju menstrualne boli, zalijepite ga na predio jajnika. Ako imate vrlo jake bolove, preporučuje se kombinacija sa Recovery flasterom, koji može otkloniti energetske blokade u tijelu. 

Neredovna menstruacija

Za nepravilan menstrualni ciklus, preporučuje se upotreba flastera Harmony na duži vremenski period. Mogu se postaviti na akupunkturnu tačku slezena 6 (SP6) koja se nalazi na unutrašnjoj strani noge, četiri prsta iznad članka, na područje materice, oba jajnika ili na stomak, dva prsta ispod pupka. Sve gore navedene tačke podržavaju redovne menstrualne cikluse i optimalno zdravlje žene. Flastere Harmony možete stalno primjenjivati na jednoj od ovih tačaka ili mijenjati tačke svake nedjelje.  

Perimenopauza i menopauza

Ako osjećate nalete vrućine, jake promjene raspoloženja, umor i nesanicu, a istovremeno imate neredovne menstruacije i izražen PMS, vjerovatno  ste u ranoj fazi menopauze. Ove tipične oscilacije kod žena nastaju zbog opadanja polnih hormona koji se mogu regulisati pomoću flastera Harmony.  

Flaster Harmony djeluje umirujuće i ublažava simptome, čime produžava funkcionisanje hormonskog sistema sve dok tijelo ima potencijal da proizvodi polne hormone. Poslije ovog perioda, prelazak u menopauzu takođe će biti lakši. Preporučuje se nanošenje na istim tačkama kao tokom neredovne menstruacije. 

Mišljenja korisnika

Kombinovanje s drugim flasterima

Flaster Harmony se mogu kombinovati sa flasterima Recovery u slučaju bolova i upala. U slučaju anksioznosti, promjene raspoloženja i loše koncentracije mogu se kombinovati sa flasterima B.E.Well koji će podići serotonin i energiju, te osigurati dobro raspoloženje i poboljšati kognitivne funkcije.

Ako Vas interesuje više o drugim vrstama flastera sa frekvencijama, pogledajte na našim stranicama: B.E.Well ili Recovery

Često postavljena pitanja

Ko može koristiti Harmony flastere sa frekvencijama?
Harmony flasteri sa frekvencijama su pogodni za sve žene i djevojke starije od 15 godina.
Mogu li koristiti Harmony flastere ako uzimam lijekove?
Harmony flasteri se mogu kombinovati zajedno sa lijekovima, magnetnom rezonancom i bilo kojom drugom terapijom, jer nemaju kontraindikacije.
Da li Harmony flasteri imaju nuspojave?
Harmony flasteri, kao i flasteri B.E.Well i Recovery, nemaju nuspojave, jer flasteri ne sadrže hemijske sastojke ili biljne ekstrakte.
Gdje mogu zalijepiti Harmony flastere?
Harmony flaster se lijepi na akupunkturne tačke, a preporučuje se nanošenje na područje materice i na jajnike. Za opšti hormonski balans lijepi se na akupunkturnu tačku Slezena 6 (SP6), smještenu na unutrašnjoj strani noge, 4 prsta iznad skočnog zgloba ili članka. Prilikom nanošenja flastera, koža mora biti suva.
Koliko flastera mogu zalijepiti istovremeno?
Možete koristiti do četiri Harmony flastera istovremeno.
Koliko dugo djeluje jedan flaster Harmony?
Harmony flaster u prosjeku traje na koži od 4 do 7 dana, a frekvencije imaju produženi efekat čak i nakon uklanjanja flastera. Flaster će se ukloniti sam, ali ako ga želite ukloniti ranije, upotrebite sapun ili ulje.
Koliko dugo mogu koristiti flastere Harmony?
Dužina korištenja Harmony flastera zavisi od vaših tegoba. Preporučuje se korištenje Harmony flastera najmanje tri mjeseca. Možete ih koristiti preventivno (kao podrška hormonskoj ravnoteži, podrška redovnom ciklusu ili podrška na prelazu u menopauzu).
Kako mogu znati da li flasteri djeluju?
Svaka je osoba različita, pa tako i na frekvencije reagujemo različito – neko prije, neko kasnije. Većina žena primijeti razliku već u prvom mjesecu korištenja (u zavisnosti od tegobe koju ima).

OSTANITE U KONTAKTU SA BIOFIELD CARE BIH

Prijavite se na newsletter! Dobijaćete korisne informacije o našim proizvodima, sniženjima i posebnim popustima, kao i o raznim savjetima za zdrav način života!