O nama

Ja sam Tijana Vuksan, operska pjevačica i muzički pedagog iz Banjaluke, supruga sam i majka troje djece, a posljednje dvije godine, kreator i vlasnik  brenda Biofield Care BiH.

Biofield Care BiH donosi na tržište Bosne i Hercegovine inovativni proizvod kvantne medicine. To su flasteri sa frekvencijama koji omogućavaju našem organizmu da postigne pravilnu energetsku i emocionalnu ravnotežu, omogućavaju koncentraciju i unutrašnji mir, obnavljaju organizam na ćelijskom nivou i tako podstiču proces samoiscjeljenja.

To je potpuno prirodan proizvod, lako se koristi i nema nikakvih nuspojava.

Zašto baš flasteri sa frekvencijama?

Zato što sam čitav život okružena frekvencijama. Bavim se muzikom, a svaki muzički ton je proizvod određene frekvencije. Muzika pozitivno utiče na ljude, naše mentalno i emocionalno stanje. Zbog toga svako od nas ima  kompozicije koje nam pomažu da se osjećamo bolje. Slično djeluju i flasteri sa frekvencijama.

Kako je počela naša priča s flasterima?

Počela je iz potrebe da svojoj porodici obezbijedim što zdraviji život. Nekada, prije djece, nisam mnogo razmišljala o svojim životnim navikama. Međutim, rođenjem djece i suočavanjem s raznim izazovima u njihovom odrastanju, shvatila sam koliko su zdrave životne navike važne. Želim da budemo zdravi, da što više vremena provodimo zajedno, da se zdravo hranimo i da brige i stres smanjimo na najmanju moguću mjeru. Da stalno budemo Na talasima dobrog zdravlja 

Slučajno sam, na ljetovanju, saznala za flastere s frekvencijama. Muž i ja smo listali magazin „Original“ koji izdaju Novak i Jelena Đoković, pročitali zanimljiv članak o flasterima s frekvencijom i odličili da ih isprobamo. Naše iskustvo je bilo izuzetno pozitivno, tako da sam poželjela da ga podijelim s prijateljima. Uskoro su flasteri postali obavezan sadržaj u našoj kući, a iskustva prijatelja su bila pozitivna.

Poželjeli smo da ljudima u BiH ponudimo nešto novo, što smo primijetili da nedostaje, a što će im značajno poboljšati kvalitet života. Sada nam je drago što smo upoznali još mnogo mladih ljudi koji dijele ista razmišljanja i stavove sa nama. Stvorili smo tim koji sarađuje i dijeli iste vrijednosti i uvjerenja. Sada smo Na talasima dobrog zdravlja. Pridružite nam se i vi.

Vaš Biofield Care BiH

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se javite.

OSTANITE U KONTAKTU SA BIOFIELD CARE BIH

Prijavite se na newsletter! Dobijaćete korisne informacije o našim proizvodima, sniženjima i posebnim popustima, kao i o raznim savjetima za zdrav način života!